OVER MIJ

Jarenlang werkte ik binnen de fysiotherapie; in een 1e lijns praktijk, 2e lijns multidisciplinair en in diverse managementfuncties. Ik heb mij gespecialiseerd in psychosomatische fysiotherapie. Een vorm die niet alleen naar de fysieke klachten van de mens kijkt, maar ook naar de mens in zijn geheel en zijn omgeving.

Meer inzicht in medisch onverklaarbare pijn

Door de jaren heen groeide mijn interesse in de complexe problematiek binnen de fysiotherapie. Om meer inzicht in het principe van (medisch onverklaarbare) pijn te krijgen, heb ik mij verdiept in fasciatherapie. Deze vooruitstrevende behandelvorm sluit perfect aan op de psychosomatische fysiotherapie.

Zonder pijn door het leven

Ik vind het vervelend om te zien dat veel mensen met lang aanhoudende (medisch onverklaarbare) pijnklachten naar huis worden gestuurd zonder een oplossing in het vooruitzicht. Het geeft mij veel voldoening als blijkt dat mijn capaciteiten op het gebied van pijn- en stressmanagement ervoor zorgen dat een cliënt weer zonder (of bijna geen/sterk verminderde) pijnklachten door het leven kan.

Praktijkruimte in Venlo

Mijn praktijkruimte op de Kaldenkerkerweg in Venlo is voorzien van de nieuwste apparatuur op het gebied van fasciatherapie. Met specifieke manuele technieken, IASTM (instrument assistent soft tissue mobilisation), fascia needling, vliegwieltraining (desmotec) en gerichte oefeningen, heeft u snel weer een soepel en veerkrachtig lichaam. Het is mijn doel dat u met deze vernieuwende pijn-behandelmethode zonder of met veel minder pijn de deur uitloopt.

IASTM (instrument assistent soft tissue mobilisation)